perjantaina, elokuuta 26, 2005

Tenttiangstia ja muutakin angstia

Näköjään koulumaailmaan palaaminen ei käykään ihan kivuttomasti. Tänään on tuon Raskauden aikaisten neuvolatutkimusten tentti. Jos oikein muistan opettajan ekalla tylsällä tunnilla sanoneen, tentti on monivalintakysymyksiä ja vääristä vastauksista ei tällä kertaa rokoteta.

Ei yhtään nappaa. Varsinkaan kun tämän viikon kaksi viimeistä luentokertaa peruutettiin opettajan sairastumisen vuoksi. Menee usko opintoviikkojen "laatuun", kun kaksi noppaa saa kahden luennon ja yhden "näin tehdään raskaudenaikainen ultraus" -demonstraation perusteella. Nyt yritän tavata sairastuneen opettajan powerpoint-esitystä ja saada asiasana-luettelosta jotain kokonaisuutta aikaan. Noh, ehkä näillä vapaavalintaisilla ei sitten ole niin merkitystä, kun on ihan sama, lukeeko jotain alaa liittyvää vai vaikkapa luovaa kankaanpainantaa.

Ensi viikolla alkava harjoittelu jännittää ihan sikana. Ensimmäisestä harjoittelusta on niin paljon aikaa ja kun kesälläkään ei tullut tehtyä sitä perushoitoa, niin tuntuu, että olen ihan ruosteessa. Onneksi osastonhoitaja kuulosti todella mukavalta puhelimessa ja tokkopa nuo nyt toisessa harjoittelussaan olevalta odottaa mitään teho-osasto -meininkiä. Perhosia tanssii vatsanpohjassa ja sängyn vieressä ja tyynyn alla on sisätautien muistiinpanoja ja anatomian kirja on auki keuhkojen kohdalta.

Pitäis, pitäis, paljonkin pitäis. Sukkapuikkoja pitäisi hankkia, koska täältä on tulossa jumalainen lankalähetys. Hiukset pitäisi leikkauttaa taas siisti hoitaja -malliin. Pitäis siivota, pitäis laihduttaa, pitäis aloittaa joululahjojen vääntäminen.

Nyt taidan kuitenkin vilkaista uusinta hankintaani ennenkuin syvennyn taas raskauden aikaisiin tutkimuksiin. Pitäkää peukkuja tuossa klo 16.30.

2 Comments:

Blogger Touhis said...

Joululahjojen??! Et oo tosissas ;) Nehän kuuluu hankkia aatonaattona klo 8 ja 12 välisenä aikana. Samalla välttää kätevästi ruuhkat.

2:38 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Aattona klo 9-12 välisenä aikana on vielä enemmän tilaa :)

nimim. Stockan lastenvaateosastolla muutamat jouluaatot töissä ollut

Niin, ajattelin tänä jouluna ilahduttaa suurinta osaa saajista neulotuilla lahjoilla ja kaikille ei kehtaa tehdä niitä kutosen puikoilla väännettyjä sukkia. Siksi aikainen startti. Tai, aikomuksen asteellahan tuo vielä on, joten se aatonaatto pysyy vielä suunnitelmana B :)

4:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home