torstaina, heinäkuuta 28, 2005

Kadotuksen kanahäkki

Bloggasin tästä jo aikaisemminkin. Nyt on taas sama show edessä. Yksi tietty kirja on häveyksissä ja sitä etsiessäni olen löytänyt paljon muuta kadoksissa ollutta tavaraa. Lasten palapelin palat löytyivät vaan himpun myöhään, kun palapeli heitettiin juuri männä päivänä roskikseen puuttuvien palojen takia.

Nyt kadonnut opus on Potterien toinen osa. Ystävätär sai juuri loppuun ensimmäisen osan ja halusi toinen heti perään lainaan. Minähän hövelisti lupasin, mutta sitten kirja ei ollutkaan siellä loppujen Potterien rivistössä vaan teillä tietymättömillä. Olen nyt raivannut perheen 7 kirjahyllystä yhden ja pölykeuhkon vaara on niin ilmeinen, että etsintöjä täytyy jatkaa huomenissa.

Ollapa Tylypahkassa, jossa accio toimisi kuin unelma tällaisissa tilanteissa.

7 Comments:

Blogger Langanpäitä said...

EIII!!!

Ei palapelejä saa laittaa roskikseen vaikka niistä puuttuisi paloja! Jollei itsellä ole niille käyttöä, niin kysäisepä vaikka askartelua harrastavilta ystäviltä/tuttavilta josko huolisivat itselleen...

8:27 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Kun on itse kädentaitojen suhteen mallia tumpelo, niin jaloissa pyörivä vajaa palapeli herättää vain suurta harmistusta.

Seuraavan kerran laitan sinnepäin mailia ;-) Todennäköisesti postia tulee aika piakkoin, meidän hukkaustahdillamme.

9:27 ip.  
Anonymous Johanna L said...

Lähettäisin parit acciot sinne, mutta olen hukannut taikasauvani ;)

Joko muuten luit uusimman Potterin? Minä olen ihan täpinöissäni, kun kukaan muu lähipiiristäni ei ole lukenut sitä loppuun, enkä pääse analysoimaan kirjaa.

Huomasin muuten sivupalkista, että olet lukemassa Laitisen kirjaa. Mitä ajatuksia se sinussa herättää? Minulle lukukokemus oli aika rankka.

11:44 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Minusta uusin Potter oli ihan asiallinen, vaikkakaan en ollut siitä yltiöihastunut. Infodumppaussessiot Dumbledoren kanssa olivat vähän puuduttavia. Ymmärrän kyllä, että niissä tuli paljon tietoa, jota tarvitaan kirjan viimeisessä osassa, mutta en voi olla ajattelematta, että Rowling olisi voinut tarjoilla kaiken tämän informaation kekseliäämminkin.

Teiniromanssit oli minusta hyvin kirjoitettuja :)

Tästä purkauksesta huolimatta tykkäsin kirjasta ja onhan loppu aikamoinen twist ja cliff hanger eli kyllä sitä vikaa osaa tässä tullaan odottamaan.

Laitisen kirja on rankka. Hankin sen lähinnä sen takia, että tuolla meidän työpaikallamme tällaiseenkin asiaan voi törmätä ja kaikki info ja ajatukset asiasta tulee tarpeen. Lukeminen on kyllä välillä vaikeaa, tekee mieli haudata kirja kaapin nurkkaan ja pää hiekkaan ja aktiivisesti unohtaa, mitä kaikkea kamalaa aikuiset lapsilleen voivat tehdä.

1:10 ap.  
Blogger Hiipinä said...

Meillä on hukassa Azkabanin vanki dvd. Kaikki paikat on pengottu, eikä mistään löydy.

8:51 ap.  
Anonymous Johanna L said...

Ihan samoja ajatuksia uudesta Potterista. Minusta oli harmi, että kirjassa oli niin paljon taustoitusta ja petausta loppuhuipennukseen - vaikka kyllä se oli yhtä miellyttävää luettavaa kuin aikaisemmatkin osat.

Laitisen kirja on rankka, ei siitä pääse mihinkään. Oksettavan, ällöttävän rankka. Antaa kyllä paljon ajattelemisen aihetta.

11:14 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

NSU - 4efer, 5210 - rulez

1:43 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home