torstaina, kesäkuuta 23, 2005

Long time no see

Päivitystahdin tiheydestä tai harvuudesta voi varmaan päätellä jotain kiireistä ja väsystä.

Kesätyö on aivan ihana, mielenkiintoinen, haastava ja rankka. Arvostan suuresti sitä tietoa, jota saan joka päivä omaksua ammattilaisilta. Tästä kesätyöstä tulee olemaan minulle suuri apu ja hyöty ensi syksyn opinnoissa ja onpa taas avautunut tulevaisuuden näkymiinkin uusi työelämän polku, jonka pidän mielessäni.

Koska minulla ei ole ole tässä vaiheessa koulutuksen tuomia työvälineitä ja asiakkaiden ongelmat ovat päihdeongelmia ja jossain määrin myös mielenterveysongelmia sekä sekalaisia kriisejä ja kysymyksen paikkoja, teen tätä työtä nyt omalla persoonallani. Venytän itseäni joka päivä herkimpään suoritukseen, jotta asiakkaiden ongelmat tulevat kohdatuiksi ja kohdatuiksi asiallisesti ja toivon mukaan myös asiakasta auttavasti ja eteenpäin vievästi.

Työ antaa minulle valtavasti, mutta se myös verottaa voimia ihan kiitettävästi. Huomenna teen iltavuoron ja sitten koittaa suuri suomalainen juhla ja ruhtinaallinen kahden viikon kesälomani. Kerään voimia oman perheeni parissa, jotta jaksan taas heinäkuun puolivälistä eteenpäin auttaa asiakkaita työstämään ja hoitamaan itseään ja perhettään.

Sinileviä uhmaten sukellan Suomenlahteen heti kun vesimittari appivanhempien laiturin päässä näyttää +23. Lapseni ovat puljanneet rantavedessä heti kun jäät lähtivät. Mies ei myönnä tykkäävänsä kylmästä vedestä, mutta en minä jääkarhun kanssa ole noita lapsia tehnyt. Brrrr.

Muumimaailma käydään myös tsekkaamassa ja Rakkaan Miehen kanssa koitetaan päästä romantiseeraamaan kahdestaan Romanticalle. Mies haluaa täydentää viskikokoelmaansa ja minä haluan päästä haistelemaan yhtä uutuushajuvettä. Hyvä pitkä illallinen kahdestaan ja keskeytymättömät yöunet ovat myös toivelistalla. Lapsilla on oma huoneensa ja omat sänkynsä, mutta viime aikoina on varsinkin kuopus kavunnut aamyöstä keskellemme nukkumaan. Koska isänsä hikoilee öisin aika lailla ja hänen tyynynsä on kostea, tyttö tykkää laittaa päänsä minun tyynylleni ja potkii sitten isäänsä päähän. Jos seuraan liittyy vielä esikoinen, joka kyllä nukkuu nätisti, mutta vie ihan kunnon tilan sängystä, huomaan aamulla Miehen siirtyneen olohuoneen soffalle. Jos joku aamu heräisimme samasta sängystä ihan vierekkäin...

Jostain kumman syystä haluan myös päästä tutustumaan lomani aikana Raaseporin linnan tyrmiin.

Viettäkäähän hauska juhannus. Veneessä pidetään sepalus kiinni eikä syödä jäätelöä.

2 Comments:

Blogger Piikkis said...

Kävimme viime kesänä Raaseporissa. Oli reissun arvoinen. Linnan vierssä oli Suomen vanhin turistimaja, eli kahvila.

Linnaan tutustumisen hinta oli hyvin kohtuulinen 1 euroa/aikuinen, muistaakseni lapset puoleen hintaan.

Hyvää kesää!

9:36 ap.  
Blogger mammaliini said...

meillä tytöt käytti viime kesänä pojat raaseporissa. pojat tykkäsi oikein kovasti, ihana paikka. olen määkin siellä muutaman kerran käynyt tyttöjen kanssa aikoinaan.

täältä löytyy aukioloajat ja hinnat:
http://www.kulturfonden.fi/raseborg/raasepori_suomi.html

hauskaa kesälomaa!

12:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home