torstaina, kesäkuuta 09, 2005

Elämän mysteereitä

Onko kukaan muu huomannut, että kun jokin asia/esine on hukassa ja sitä etsii ja etsii raivopäänä, lähes koskaan ei löydy sitä, mitä juuri sillä hetkellä haki, vaan jokin aikaisemmin hukkunut tarpeellinen tavara?

Minulla käy näin jatkuvasti. Nyt etsin tuskan hiki otsalla kännykkäni ostokuittia ("Ihan varmasti näin sen tuossa, juuri tuossa, ja nyt se ei ole siinä. Argh"), mutta löysinkin erään toisen kuitin, jota olen tässä etsiskellyt kuukauden verran.

Kun etsin omaa verokorttiani, löysin miehen hukassa olleen veroehdotuksen. Kun etsin kesken ollutta syntymäpäivälahjaneuleprojektia (kyllä, olen yhdyssanahirviöklubin perustajajäseniä), löysin ikuisuuden kadoksissa olleen sukkapuikon, jota ilman eräs toinen projekti on ollut varikolla pidemmän aikaa.

Näitä esimerkkejä löytyy pilvin pimein, valitettavasti. Jonkin tavaran tahallaan hukkaaminen, jotta löytäisi jotain muuta tarpeellista hukassa olevaa, ei toimi.

Sen lisäksi, että kadonnut kuitti ja hajonnut kännykkä ottavat päähän, on pelko persiissä, että mikä masiina päättää päivänsä seuraavaksi. Ei kahta ilman kolmatta.

Ja sen "torstai on toivoa täynnä" saatte tunkea sinne, missä auringonkukat ei kasva.

1 Comments:

Blogger Hiipinä said...

Meillä on ollut jo kuukausia hukassa Harry Potter ja Azkabanin vanki. Nyt siis pitäisi hukata jotain muuta, että ko. leffa löytyisi:-O

9:36 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home