sunnuntaina, toukokuuta 22, 2005

Testin tapainen

Olen jo pitkään pähkäillyt, miten tähän blogiin saa laitettua useamman kuvan per postaus, mutta tähän asti yritykset ovat olleet epäonnistuneita rävellyksiä. Tässä nyt yksi kokeilu, joka onnistuessaan paljastaa, että Tuleva kätilö on myös neuleblogi-hanger round-wannabe.

Tässä vilkaisu parisängyn alla asustavaan lankakokoelmaani. Lankakokoelma on saanut olla aika rauhassa sekä ottojen että panojen suhteen. Lapset ovat vähentäneet ostosreissuja lankakauppoihin sekä niitä rahallisia resursseja, joilla aikaisemmin kartutin kokoelmaani. Samaten nuo Rakkaat Riiviöt tällä hetkellä myös tekevät hartiavoimin töitä, että äiti ei saa juuttua soffan nurkkaan kutimen kanssa. Villasukkia on nyt tullut tehtyä useampia, mutta nyt olisi tarkoitus oppia virkkaamisen saloja ja tehdä itselleni poncho tämän kevään edellisestä Modasta.

8 Comments:

Blogger sea said...

Onko se se sama poncho mitä esiteltiin tässä jossain neuleblogissa jonkun aikaan sitten? Mistähän tuo ohjeen saisi? Ja ennen kaikkea sopiiko se harteikkaammalle (lihavammalle) vai onko se kovinkin "tiukka"?

11:35 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Poncho, josta minä haaveilen, löytyy Modasta 2/05. Kun näin sen lehdessä turkoosina, se ei säväyttänyt, mutta sitten näin yhden opiskelukaverin päällä ihanan ponchon ja kävikin ilmi, että se on just tuo Modan malli. Livenä mallineule olikin paljon nätimpää kuin mitä lehden kuva antaa ymmärtää.

Yksi viritelmä on tulossa meleeratusta beessistä, mutta sielu taitaa elää tällä hetkellä vaaleanpunaista kautta, joten taidan aloittaa kakkosviritelmän vaaleanpunaisempana versiona.

Ei ole kittana malli. Minä ja kittana emme mahdu samaan lauseeseen ;-)

12:17 ap.  
Blogger sea said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

1:16 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Siis kuolaus. Onpa ihanan paljon lankoja. Ja aivan loistoidea tuo säilytyspaikka! Miten en ole keksinyt moista. Olen säilyttänyt kangasvaippoja, äitiysvaatteita, talvivaatteita ja peittoja tuollaisissa mutta langoille tuo todellakin sopii mainiosti.

Hanna G
ja menossa neljäs Sophie-laukku. Joku poncho olisi kyllä kiva tehdä... Tosin ainakin tuo jo talvesta kesken ollut Annin huppari Hippy-langasta pitää saada ensiksi valmiiksi.

11:49 ap.  
Blogger sea said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

3:01 ip.  
Blogger sea said...

Ompas hassua... Linkitys toimii tässä ihan ok ja previewkin näyttää se ok, mutta publishin jälkeen se menee sotkuksi. :)
Noh, tässä kumminkin kommentti. :)

Pienen hakemisen jälkeen löysin sen blogin. Adorable knitting with my cat ( http://www.terde.net/ ) sieltä reilusti alaspäin ja otsakkeella "10.5. Ja mitähän seuraavaks? and What`s for Next?" kuva mallista löytyy myös sivupalkista. :)

Joku virkattava (nurjat silmukat eivät ole minun mieleen) isoille sopiva poncho olisi pop. :)

3:04 ip.  
Blogger Lazur said...

Wau! Siis WA-HAU!

12:41 ip.  
Blogger nira shalom said...

Hei, nimeni on Nira. Olin suhteessa Andersonin kanssa vuosia, mutta hän erosi minusta. Yritin kaikkeni saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa. Halusin todella hänet takaisin, koska rakastan häntä. Anoin häntä kaikella, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni, ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä loitsunvalvojaan, joka voisi auttaa minua loitsussa palauttamaan hänet. Vaikka en koskaan uskonut loitsuihin, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä. Joten lähetin sähköpostin loitsunkirjoittajalle, ja hän vakuutti minulle, että kaikki olisi hyvin kolmen päivän kuluttua ja exäni palaisi luokseni. Yllättäen se tapahtui toisena päivänä noin klo 16. Exäni soitti minulle, pyysi anteeksi kaikkea ja sanoi haluavansa minut takaisin, koska hän rakasti minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja palasin hänen luokseen. Aloimme taas asua onnellisesti yhdessä. Lupasin kaikille tuntemilleni, joilla on parisuhdeongelmia, että ohjaan heidät sen ainoan todellisen ja voimakkaan loitsuntekijän puoleen, joka auttoi minua ongelmassani. Jos tarvitset hänen apuaan, voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen babawalewiseman01@gmail.com. Hän tarjoaa erilaisia loitsuja, kuten rakkausloitsuja, kadonneiden rakkausloitsuja, avioeroloitsuja, avioliittoloitsuja, sitomisloitsuja, katkaisuloitsuja, rakkaansa karkottamista menneisyydestä, ylennysloitsuja, tyytyväisyysloitsuja ja parannuskeinoja kaikkiin sairauksiin, joista kärsit. Ota yhteyttä häneen saadaksesi kestävän ratkaisun kaikkiin mahdollisiin ongelmiin.
kautta babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551

1:54 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home