tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

Perheellisen äidin painajainen

Top vitoseen pääsee minun painajaisissani kevyesti kodinkoneiden hajoaminen. Imurin nyt korvaa kepeästi harjalla ja kihvelillä, mutta pesukone. Graah.

Minulla on ollut viimeiset viisi vuotta lämmin ja tiivis suhde ihanaan luotettavaan ökö-lavamattiimme. Eilisiltana nimettömiäni pestessään hän kuitenkin sanoi suhteen irti. Kaput, loppuslut. Tuosta noin vaan. Lätkäisi kirjaimellisesti märät kalsarit, ja vieläpä siis käytetyt likaiset kalsarit, naamalle ja ryhtyi mykkäkouluun. Kontaktin otto ei auttanut. Pieni buuttaus, äänen korotus ja jopa maltin menettäminen ja fyysinen ravistelu ei saanut mitään kipinää aikaan.

Parisuhdeterapeutti onneksi saapuu tänään katsomaan, josko tässä suhteessa olisi vielä elämää. Peli on kuitenkin kovaa Bostonissa ja jos Ökö ei tästä tokene, niin en jää itkemään perään vaan hankin uuden ja ehomman. Tytöllä on tarpeita. Tällä hetkellä onneksi vain vajaan korillisen verran, mutta suhteen muut haarailmiöt tuottavat substanssia siihen tahtiin, että jo parin päivän päästä tarve alkaa olla huutava.

Tule takaisin Ökö. Minä tarvitsen sinua!

ps. Aamukaffet meni kyllä väärään kurkkuun, kun huomasin aamun sarjakuvakierrosta tehdessäni, mitä esikuvaperheellemme kuuluu tänä aamuna.

Myöhemmin.

parisuhdeterapeutti kävi. Turhia sumeilematta hän kävi kiinni Ökön sisimpään, tökki hellästi, pyyhki pois monen vuoden kuonat, putsasi ns. pöydän. Sanoi, että kaiken pitäisi olla nyt ok. Menen nyt koeajamaan Ökön ja toivon, että suhteemme tuli kuntoon. Rahaa upposi terapeuttiin sen verran, että Ökön olisi syytä jo vähän hemmotellakin minua.

3 Comments:

Blogger Hiipinä said...

Pari vuotta sitten samassa kuussa hajosivat sekä pesukone että imuri. Kumpikin alkoi savuttaa. Pesukoneelta paloi niin sanotusti käämit, ja imurin taas rikoin minä päästämällä pölyä moottoriin kun imuroin ihan vahingossa ilman pussia.

Kumpaakaan ei voinut/kannattanut korjata. Pesukone oli sen verran uusi, että saatiin kotivakuutuksesta hiukka hynää uutta varten ja vakuutus korvasi myös korjaajan arviointikäynnin.

Mutta ne päivät ilman pesukonetta... meillä on iankaikkisen vanha astianpesukone, joka saattaa hajota päivänä hyvänsä.

1:12 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Jos saa valita kavereiden ammatteja, niin täytyy sanoa että suosittelen kodinkonekorjaamon toisen polven hemmoa. On IHANAA kun on ystävä jolle voi hädän hetkellä soittaa ja itkeä. Ja jotain taidamme mekin sitten vastapainoksi heille antaa, kun vielä kavereita ollaan :)

Hanna G
ja kiihkeä pakkaaminen huomista asuntoautoreissua varten!

8:37 ip.  
Blogger Jenni said...

Kutakuinkin vuosi sitten hajosi ensin pesukone, sitten astianpesukone. Eikä kahta ilman kolmatta. Automaatti vei kortin. Eräältä listalta sain kommentin jonka muistan ikuisesti: "Etkö ymmärrä että koneet helpottavat elämääsi?"

10:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home