tiistaina, joulukuuta 06, 2005

Vähiin käy

ennenkuin loppuu.

Tänään opiskelijaryhmämme viettää itsenäisen opiskelun päivää kotioloissa. Alkuun harjoitusta ohjaavilla opettajilla oli suuria vaikeuksia päättää, mitä tehdä harjoittelun ajalle osuvan itsenäisyyspäivän kanssa. Aluksi ohje oli, että ihan normaalisti pitäisi mennä harjoitteluun. Kun sitten opettajille väännettiin rautalangasta (pahoittelen, mutta siltä se kyllä tuntui), että moni meistä on avo-osastoilla tai päiväkeskuksissa töissä, jotka eivät edes arkipyhänä ole auki, niin homma ei toimi.

Tänään siis tarkoitus on vääntää kirjallista tehtävää kotosalla. Huomenna harjoittelupaikkani tiimi kokoontuu päättämään arvionnistani, torstaina ensin ohjaaja käy arvioinnin kanssani läpi, sitten tuleekin opettaja loppuarviointiin. Perjantai minulla meneekin lounaan ja läksiäiskahvien parissa.

Sitten se on ohi. Kokemuksena opettavainen vaikka fiilikset jäivät kauas siitä innostuksesta, jota koin sisätautien harjoittelussa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

meillä oli sama ongelma alussa. opettajat olivat ihmeissään, kun harjoittelun aikana oli arkipyhä ja aluksi sanoivat, että tunnit pitää korvata. mutta minkäs teet jos harjoittelupaikka on auki 07-15 arkisin?

minusta tämä säätö oli ihan ihmeellistä, koska on nyt herranjumala stadian historiassa ollut aiemminkin arkipyhiä harjoittelujen aikana, joten luulisi olemassa olevan selkeän käytännön. nyt meillä homma toimii niin, että arkipyhä on arkipyhä ja sillä hyvä. se on vapaapäivä opiskelijalle samalla tavalla kuin muillekin työntekijöille. kummaa, että asiasta piti edes keskustella.
-strangelove-

9:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home