maanantaina, toukokuuta 09, 2005

Hiljaista koulurintamalla

Tämä päivä meni haahuillessa. Tarkoitus oli saada viimeisteltyä useampaa kirjallista työtä, mutta päivä menikin sitten sommitellessa yhtä sähköpostiviestiä, jota en useamman tunnin työn jälkeen sitten enää viitsinyt laittaa jakeluun.

Sisätautien tentin tuloksia ei ole tullut vieläkään :(

Muutaman ensi vuoden kurssin opintosuunnitelmat ja kuvaukset löytyy jo netistä ja yhden tenttikirjankin ostin jo omakseni syksyä varten ja toinen on hakusessa. Kieliopintoja pähkäilin myös. Ruotsin kursseille minulla on tarvetta suurestikin (vaikka olenkin kelannut ostamiani Gravid ja Vi Föräldrar -lehtiä), mutta rohkenen omahyväisesti ennustaa, että ainakin enkun ykköskurssista mun pitäisi saada kaiken järjen mukaan vapautus. Alan kirjallisuutta on tullut luettua jo sen verran ihan omasta kiinnostuksesta, että uskoisin tarvittavan ammattisanaston olevan tuon ykköskurssin verran hallinnassa. Varmuuden vuoksi annoin periksi pikku kirja-addiktille sisälläni ja tilasin brittiamazonista itselleni sairaanhoitajan sanakirjan. Minä tykkään lukea sanakirjoja. Joskus, kun pitää tarkistaa joku tietty sana tai käännös, niin huomaan varttia myöhemmin selanneeni sanakirjaa jo useamman sivun eteenpäin.

Huomenna olen kiltti tyttö ja lupaan näin puolijulkisesti, että kirjallisista hommista ainakin kolme nytkähtää maaliin huomisen aikana.

Kotirintamalla sen verran, että saimme lopultakin päätöksen Wagnerin syksyisestä hoitopaikasta ja saimme paikan just sieltä, mihin tytön halusimme. Toinen hyvä uutinen on, että kesäkuun alusta Unon tarhayksikkö menee kiinni ja lapset siirtyvät päätaloon kesäksi. On superhelpottavaa, että päätaloon voi lapsen viedä aamuvuoroaamuina hoitoon jo ennen klo seitsemää. Mun bussi lähtee klo 6.29 töihin ja sitä ennen ehdin auttaa miestä laittamaan tytöt lähtökuntoon ja kun he suunnistavat autolle, niin minä laukkaan bussipysäkille ja kukaan ei myöhästy töistä.

Tässä vielä varoituksen sana tai kuva, mitä kaikkea kuvankäsittelyohjelmalla pystyy lapselleen tekemään.

Have a good one. Minä menen syömään tonnikalasalaattia.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Piti tulla sanomaan moi kun löysin blogisi viikonloppuna ja käyn myös Stadiaa Tukholla... Opiskelen toimintaterapiaa ekaa vuotta :-) Hauska kuulla koulukuulumisia :-D Kaikkea hyvää toivoo mukkelis

10:24 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Kiitokset moikkaamisesta :)

Tsemppiä kevään viimeisiin tentteihin ja olkoon opiskelijan kesä aurinkoinen aina vapaapäivinä!

6:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home