keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

Blogimeemi

via Äetp

1. Missä bloggaat fyysisesti? Entä kommentoit?

Kotona. Voisin blogata koulusta, mutta vielä ei ole niin tullut tehtyä. Joskus vielä. Kommentoinnitkin lähtee parhaiten näköjään omasta tietsikkanurkkauksesta.

2. Pöytäkoneella vai kannettavalla?

Pöytäkoneella.

3. Oletko blogiaddikti?

Tunnustan. Tietyt blogit pitää kahlata joka päivä ja joskus lukuhetket venyvät liian pitkälle yöhön. Tosin, en saa vieroitusoireita, jos lähdemme viikonlopuksi mökille ja blogoslavia/blogistania jää oman onnensa nojaan. Itse tykkään kirjoittaa, tulee huono omatunto, jos ei päivitä suht säännöllisesti ja tarpeeksi usein.

4. Kuinka montaa blogia kirjoitat – anonyymisti ja/tai nimelläsi?

Ihan vaan tätä yhtä. Yksi neuleblogi oli

5. Oletko aamu/ilta/yökirjoittaja?

Lähinnä ilta- ja yökirjoittaja. Silloin on parhaiten omaa rauhaa ja jotenkin hämäryys tuo minussa kirjalliset halut irti. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikkea klo 03 kirjoitettua ei ole syytä sysätä nettiin muiden luettavaksi.

6. Uskotko bloggaavasi vielä kahden vuoden kuluttua?

Aikomukseni on blogata ainakin opintojen loppuun ja ehkäpä sieltä synnytyssalistakin löytyy kertomuksia. Siis juu, uskon.

3 Comments:

Blogger labbai said...

Heh..oon selannu pirruuttani näitä blogeja ja sä olit eka jolla oli Suomi hallussa...noh...ei tässä jaksa kauaa viipyä,ku joka blogin yläreunassa lukee "next blog" tai jottain...näky.

9:20 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Piti ihan kokeilla tätä ja niinpä minä(kin) jäin koukuun näpäyttelemään tuota next blog -namiskaa.

Sama juttu minulle usein, kun luen sanakirjaa. Etsin jotain tiettykä käännöstä ja puoli tuntia myöhemmin huomaan lukeneeni jo useamman sivun Collins Cobuildin English Dictionarystä.

Juuttuko kukaan muu lukemaan sanakirjaa, määritelmä määritelmän jälkeen?

10:46 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

sanakirja on oikeasti yllättävän valloittava teos. ja sivistyssanakirja myös. kunpa anatomian atlaksella olisi sama huumaava vaikutus...
~strangelove~

10:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home