keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2005

Tehotyttö my ass

Kunpa olisinkin ;-)

Girly Mama 2
You're a girl power mommy! You love to be girly,
but you're no pushover. Your kids are learning
that gender differences don't have to mean
gender inequality. You've taken back pink, and
you don't care who knows it!

What kind of a freaky mother are you?
brought to you by Quizilla

Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että rästiin ei kannata jättää mitään. Aikataulu on tehty sopivaksi, jos hoitaa hommansa ajallaan. Tenttien reputtaminen tai kirjallisten töiden roikottaminen muuttuu hyvin nopeasti kivuliaaksi piikiksi perslihaksissa ja syöksylasku ikuiseen rästikierteeseen on ihan varpaiden edessä.

Kaikki tentit ovat menneet - muutama onnenkantamoinen mukaanlukien - läpi, mutta pari kirjallista hommaa on roikkumassa ja raahaan tietoisuutta myöhästymisestäni perässäni. Tunnen koko ajan huonoa omaatuntoa tekemättömistä töistä, mutta silti koko ajan kuranttia tehtävää on siihen tahtiin, että rästihommien tekemiseen ei tunnu löytyvän sitä soveliasta hetkeä.

Kynttilää on pakko polttaa nyt tällä viikolla molemmista päistä, jotta pääsee hommissa ajan tasalle, mutta tämä rykäisy on nyt vaan pakko hoitaa pois alta, koska se on väistämättä edessä kuitenkin. Koska en kahvia juo ja kofeiinitablettien napsiminen ei istu filosofiaani, niin kolajuomien voimalla tässä puurretaan.

Herkuttelen jo etukäteen aavistuksella siitä fiiliksestä, minkä rästihommien purkittaminen saa aikaan.

Viisi vuotta sitten tänä iltana istuin Kättärillä ja tuijotin haltioituneena pientä punatukkaista esikoistani, vasta 12 tuntia vanhaa. Hyvää syntymäpäivää rakas tyttäreni!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mitä tämä tämmöinen on, rouva ei infoa että bloggaa! Vai onko ikä ja opiskelu todella hapertanut aivoni niin että tieto on hukkunut pään sisällä olevaan mustaan aukkoon?

Enivei tiedoksi että Wagnerin taidetos irtosi lattiasta ihan ongelmitta :-)

12:30 ip.  
Blogger tsu said...

Hih, alkoi naurattaa kun lapsilukko esti blogisi avaamisen ;) Mitähän tekstiä tämä sisältääkään ;)

12:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hee :-) blogi on tietty täynnä pahennusta herättävää materiaalia. Eikun oikeasti syynä lienee syynä lienee yksi merkintä jossa on otsikossa käytetty termiä joka saanee netnannyn regoimaan.

12:56 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Mie jo vähän ajattelin, että onko tuo otsikko hieman risqué ;-)

Sitten varmaan tulee totaaliblokki (on muuten myös yksi sydämen rytmihäiriö, fyi), kun päästään sinne kätilövaiheeseen ja termeihin tulee alapäätä ja muuta rompetta. Vai reagoiko Netnanny vain englanninkielisiin rivouksiin?

Ja tiedoksi rakkaalle kummitädille, että kyllä blogista on informoitu, muistaakseni. On tää opiskelutahti niin kovaa, että omakin muisti pätkii :)

2:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home