sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2005

Kiekka kakkonen

Perjantai-iltana aloimme odotella merkkejä Wagnerin vesirokosta. Lauantai-iltana jo pähkäilin, että jäikö tauti nyt tarttumatta siskolta, mutta tänään sitten iltapäivällä löytyi eka näppy ja parissa tunnissa niiden määrä oli jo monikymmenkertaistunut.

Jälleen puhelin käteen ja 0800-turvaverkko ja homma hoidossa. Minulla onkin opintojen kanssa löysä viikko, huomista lukuunottamatta vain tenttiinlukua ja yksi opintokäynti, joten turvaverkkoa tarvitaan vain maanantaina ja keskiviikkoaamuna. Huominen on menoa koulujuttujen parissa kellon ympäri, on haastattelua, harjoittelua, työpaikan metsästämistä ja yksi ihana juttu, josta kerron enemmän huomisiltana. Perjantaina on sitten tentti Tutkimustyön perusteista. Tenttikirjana pieni tiiliskivi. Maikan luentomuistiinpanot on kyllä niin hyvät, että jos vaikka joka sanaa ei jaksaisi lukea, niin tentistä pääsee silti läpi.

Sisätaudit alkoivat. Siis lääkäriluennot. Kyllä huomaa, että kun on hyvä luennoitsija, niin massaluennollakin on tosiaan paikalla se koko massa. Kliinisen fysiikan ja laiteopin vikalla luennolla taisi olla paikalla vajaa 10 henkeä. Luennoitsija parka. Symppis tyyppi, mutta kuolettavan tylsä aihe ja kun aiheesta ei ole edes tenttiä, niin paikallaolijoiden määrän pystyi ennustamaan ilman mitään ESP-kykyjäkin.

Nyt siivoamaan. Mummi siivosi viime viikolla Unoa hoitaessaan koko kämpän ja jossain tuolla tavarakasan ja mutakerroksen alla on se mummin siivoama koti. Raivaushommiin siis ettei mummi saa ensitöikseen slaagia.