tiistaina, huhtikuuta 12, 2005

Synopsit venyy ja paukkuu

Valtimoiden kovettumistauti, koronaaritauti, verenpainetauti, lipidihäiriöt, hypertyreoosi, hypotyreoosi, nivelreuma, selkärankareuma, artriitit, kihti, meningiitit, anemia. Sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, keuhkopöhö, syvä laskimotukos, keuhkoembolia, astma, maksakirroosi, VTI, munuaisten vajaatoiminta, diabetes, Cushingin tauti, Addisonin tauti, liilalihavuus, aivoiskemia, aivoverenvuodot, MRSA, tuberkuloosi, sepsis, leukemia.

Altistavat tekijät, oireet, diagnosointi, hoito.

Krääh. Overload, overload, overload. Aika loppuu kesken, muistikapasitetti ei riitä, emolevy romahtaa kuormituksesta. Prosessorit pimahtaa.

Muuten olisin suht luottavaisin mielin tentin suhteen, mutta huomenna arvokasta lukuaikaa, energiaa ja tunteita tulee kuluttamaan kuopuksen seurantakäynti Lastenklinikalla. Hieman oli sompailua aikataulujen kanssa. Minä menen lääkäriin kuopuksen kanssa, mies tulee hakemaan lapsen pois ja minä suunnistan tenttiin. Tentistä minä säntään kotiin ja mies pääsee availemaan ääntään semimilitantin mieskuoronsa kanssa. Sitten onkin aika kiinnittää huomiota tenttiinluvun takia rempallaan olleeseen kotiin ja sen ulkoasuun. Uusi projektityö pukkaa päälle ja kaksi rästihommaa odottaa viimeistelyä.

Laihduttaakin pitäisi.