keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Tapani tulette tuntemaan

Minut on haastettu jopa kahdelta taholta kertomaan omituisista tavoistani. Ohjeen mukaan kerron tässä säännöt eli kirjaan tähän merkintään viisi outoa tapaani ja haastan sen jälkeen viisi bloggaajaa paljastamaan omat omituisuutensa ja käyn laittamassa heille haasteen tiedoksi myös heidän kommenttilootaansa.

Ouboi, löytyyköhän näitä viisi kappaletta.

1) peiton pitää olla sängyssä aina oikeinpäin eli pussilakanan avoin reuna tulee olla jalkopäässä. Jos ei ole, en pysty nukkumaan vaan on pakko väännellä ja käännellä peitto oikein päin.

2) Sukat eivät saa kastua sisällä. Talvella joskus kenkien mukana lattialle tulee sulaneesta lumesta lammikoita. Auta armias, jos sellaiseen astun, saan niin primitiiviraivoreaktion koko maailmalle yleisesti ja lätäkön aiheuttajalle erityisesti.

3) Aika yleinen näytti omituisten tapojen kerhossa olevan vessapaperin oikea asettaminen telineeseen. Ei seinän puolelta. EI!

4) kun aukaisen tietokoneen aamulla, päivän sarjakuvat täytyy lukea tietyssä järjestyksessä: ensin BabyBlues, sitten Rose is Rose, sitten Foxtrot ja viimeisenä Sherman's Lagoon.

5) Jos en saa ohjelmaa nauhoitettua ihan alusta asti, en nauhoita sitä ollenkaan.

Haasteen laitan Strangelovelle, Sarille ja Jukaa Hoolle, Ämmälle ja Mammaliinille (koska Sari&JukkaHoo ovat kaksi eri omituisten tapojen otusta :)

6 Comments:

Blogger mammaliini said...

kiitos haasteesta :).

siis oikeesti, eihän KUKAAN pidä peittoa nurinpäin eli niin että pussilakana irvistää omalle naamalle. eihän?

mää kanssa inhoan lätäköitä. meillon eteisessä ruohomatto, johon vedet valuu kastelematta sukkia :D.
tietty aina on niitä, joiden pitää lampsia kastelemaan tienoot.

9:02 ip.  
Blogger jukkahoo said...

Täällä Jukaa Hoo! Otan haasteen vastaan. Katsotaan koska ehdin.

Jaksan myös hämmästyä vessapaperin omituisista sijoitteluapikoista yhä uudelleen ja uudelleen. Puhumattakaan sitten siitä, mistä aion puhua omassa parranpäräytyksessäni.

9:16 ip.  
Blogger sea said...

Kun meitä paperin kääntelijöitä on näin paljon alan ihmetellä miten meillä enää riittää käännettävää? :D

11:52 ip.  
Blogger makepeace75 said...

Tuota paperin kääntelyä minäkin ihmettelen. Miten ihmeessä jollekulle tuleekin mieleen laittaa pää sinne seinän puolelle? Mitä ihmeen iloa siitä vaikeasta kaivelusta on? Aina käännän, jos se on väärin päin.

6:45 ip.  
Anonymous Toivon äiti said...

Minä käännän myös vessapaperirullia sekä peittoani ja käännän peittoja lennossa mieheltä ja lapsiltakin. He ovat ihmeissään, koska MITÄ väliä sillä nyt sitten on?!!

7:29 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Seinän puolellahan se on oikein päin! ;) Vuosien harjaantuminen tosin saattaa vaikuttaa asiaan.

5:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home